Tarta cu piersici si rodie

Mod de preparare

tarta de piersiciIncingem cuptorul la 180 de grade Celsius. Taiem foietajul in forma dreptunghiulara (sau in orice alta forma, important e sa va placa voua) si il rulam pana se subtiaza.

Formam margini de aproximativ 2 cm, aducand aluatul catre interior atat pe lungime, cat si pe latime. Le presam cu degetele.

Asezam feliile de piersici pe toata suprafata aluatului. Deasupra, presaram semintele de rodie

 Topim doua linguri de unt. Dupa ce untul s-a topit, il turnam deasupra tartei. Apoi, presaram Green Sugar Cooking (eu am folosit cam 4 lingurite) si scortisoara.

Batem galbenusul si, cu ajutorul unei pensule, ungem marginile tartei.

Bagam tarta la cuptor si o lasam acolo aproximativ 25-30 de minute, pana cand aluatul devine pufos si putin rumen.

fShare
0
© 2017 Biserica Penticostala Peniel Roman.