Educatie, Familie, Mărturii, Rugăciune Familia Bodnariu într-o nouă formulă la un an de la întoarcerea copiilor

 

 

A trecut un an de când familia Bodnariu şi-a recuperat cei cinci copii şi s-a întors în România. Pe 10 mai, familia lor s-a lărgit cu un membru, în această lume a venit Rebeca Bodnariu. Marius Bodnariu a scris o scrisoare de mulţumire pentru toţi acei care au susținut cauza lor în rugăciune şi au fost alături în acele momente de groază. Vă lăsăm scrisoarea lui integral mai jos.

„A trecut un an şi ne aducem aminte de bucuria care ne-a inundat inimile când am aflat că o să ne primim copiii înapoi. Mulţumim Bunului Dumnezeu Tatăl nostru, pentru purtarea Lui de grijă, dragostea, bunătatea şi îndurarea Lui de care ne-a făcut şi ne face parte în continuare.

Permiteţi-ne să vă mulţumim din nou cu aceasta ocazie pentru sprijinul dumneavoastră plin de dragoste şi compasiune manifestat în atâtea feluri. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească şi credem că o face.

Mai avem nişte ştiri minunate: prin Harul şi Bunătatea lui Dumnezeu Rebeca Bodnariu a venit în lumea noastră cu bine pe 10 mai 2017. Întreaga familie este copleşită de bucurie şi Rebeca este o binecuvântare pentru noi. Credem şi ne rugăm ca ea să fie un liant vindecător în familia noastră. Credem că prin alăptarea ei şi drăgălăşeniile primelor luni de viaţă atât Ruth, cât şi ceilalţi copii să experimenteze ceea ce au pierdut prin ruperea lui Ezechiel, şi a familiei în acea perioada cumplită din anul trecut. Ruth se simte bine şi se recuperează repede. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toate şi vă mulţumim şi vouă tuturor celor care v-aţi rugat pentru noi.

Va rugam în continuare să fiţi alături de cei care trec prin cumplite coşmaruri similare cu cele trăite de noi în Norvegia. Auzim de tot mai multe cazuri care trezesc în noi pe deoparte compasiune, durere şi tristeţe şi pe de alta dezgust şi mânie. Suntem recunoscători tuturor celor care se implică în orice fel, fie în susţinerea cazurilor individuale, fie prin critica obiectivă, aducând la lumina faptele întunericului adică ale Barnevernet (Serviciul Norvegian de protecţie a copilului).

Sperăm cu toata inima că schimbări reale să se întâmple în Norvegia, şi ceea ce se întâmplă multor familii astăzi să înceteze şi să nu se mai întâmple niciodată. În loc ca familiile să fie ascultate şi ajutate, trist este că sunt reduse la nimic şi călcate în picioare, în încercarea de a le lua toată demnitatea şi valoarea, cu dorinţa vehementă de a distruge identitatea celor puşi în vizor. Ne aducem aminte prea bine de timpul în care eram sfâşiaţi între a fi trataţi subuman de către autorităţile Norvegiene şi a fi ridicaţi şi încurajaţi de Dumnezeu prin miile care ne susţineaţi.
 
Mulţumim lui Dumnezeu pentru cei care sunt vocea celor aduşi la tăcere fie de durerea dramelor în care se află, fie de groaza impusă de asupritori prin ameninţarea reală de a nu-şi mai vedea niciodată dragii de prunci. Mulţumim pentru împlinitorii poruncilor lui Hristos care ne cheamă la dragoste şi compasiune pentru cei aflaţi în necazuri, cei abandonaţi şi nedreptăţiţi, pentru cei care apără cauza orfanului şi a văduvei, a copiilor lăsaţi fără părinţi şi a părinţilor lăsaţi fără copii. Mulţumim organizaţiilor şi entităţilor care au descoperit cadrul mai larg în care îşi au locul şi rolul răpirile legale de copii.

În toate planurile şi acţiunile noastre vom continua să ne încredem în Dumnezeu.
Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze şi vă mulţumim încă o dată.
 
Cu dragoste,
Ruth şi Marius Bodnariu”

Echipa ŞtiriCreştine.Ro vă îndeamnă să continuaţi mijlocirea în rugăciune pentru familiile care sunt în aceleaşi circumstanţe şi nu au apărare în faţa unui sistem necunoscut de cultura noastră. Rugaţi-vă pentru ca bunul Dumnezeu să facă dreptate şi să protejeze fiecare familie din întreaga lume de asemenea dificultăţi. Mai multe ştiri despre povestea dramatică a familiei Bodnariu vedeţi AICI

© 2017 Biserica Penticostala Peniel Roman.